FAQ's

Ring os op

+45 40 73 26 58

Ofte stillede spørgsmål

Vi har valgt at koncentere os om opgaver på Sjælland, så uanset hvor på Sjælland du holder til kan vi hjælpe dig med dit nedrivningsprojekt.

Vi sørger naturligvis for hele nedrivningsprojektet fra start til mål og vægter også oprydningen højt, da det er altafgørende at grunden efterlades pæn, når selve nedrivningen er ovre.

Vi kan desværre ikke give pris uden først at have set opgaven, da det jo er noget der variere en del. Men vi garantere dig knivskarpe resultater til konkurrencedygtige priser. Kontakt os for en uforpligtende pris på netop din opgave. Du bliver med garanti ikke skuffet.

Jep, du kan trygt overlade opgaven til os. Vi har stor erfaring og viden på området og sørger naturligvis for korrekt bortafskaffelse af de forurenet materialer.

Helt klart. Uanset om det blot er en væg der skal fjernes, et gammelt køkken der skal pilles ned, et udehus der skal fjernes eller hele huset du vil have jævnet med jorden, så kan vi hjælpe dig. Inden opgave er for lille eller stor for os. Så det er bare med at få ringet til os.

Hvorfor vælge Dansk Nedrivningsentreprise ApS

Dansk Nedrivningsentreprise ApS har gennemgående kendskab til dansk lovgivning på området og benytter uddannet dansk arbejdskraft.

Dansk Nedrivningsentreprise ApS har igennem mange år samarbejdet med Eurodan, Huskompagniet, HHM Byg m.fl. så vi kender fuldt ud de forskellige selskabers forventninger til os.