Om os

Ring til René Struve

+45 40 73 26 58

Hvem er vi

Dansk Nedrivningsentreprise har sit udspring fra min far Erik Struve, som var en af de største nedbrydere i starten af 1980’erne indtil hans død i 1986.

I årene efter Erik Struves død videreførte vi alene grusgravsvirksomheden, men efter nogle år startede jeg nedbrydningsdelen op igen.

I Dansk Nedrivningsentreprise har vi derfor mere end 21 års erfaring med forskelligartet nedrivningsopgaver. I de sidste 5 år har vi udelukket beskæftiget os med nedrivning af villaer og mindre fabriksbygninger.

Ifølge lovgivningen er det bygherren, der har ansvaret for at miljølovgivningen overholdes, uanset om der er indgået kontrakt med et nedrivningsfirma. Hvis de miljømæssige opgaver ikke løses på korrekt vis, vil bygherren blive stillet til ansvar. Vores erfaring med nedrivning og de miljømæssige opgaver er i top, og vi sætter en ære i at udføre opgaverne på betryggende vis, således at de gældende regler på miljøområdet overholdes og bygherren ikke præsenteres for yderligere omkostninger.

Kvalitet og kvivskarpe resultater til konkurrencedygtige priser

Hos os er du sikker på at få den bedste kvalitet til en god pris. Vi mener nemlig at alle skal have råd til at gennemføre deres byggedrømme. Kontakt os for en uforpligtende snak og et godt tilbud.   

Tallene taler for sig selv

Tilfredse kunder
0 +
Års erfaring
0
Nedrivninger
0 +

Hvad skal jeg huske ved nedrivning

Nedrivningstilladelse (bygherrens ansvar). Normalt søger byggeselskabet nedrivningstilladelsen sammen byggetilladelsen. Hvis dette ikke er tilfældet, kan nedrivningstilladelsen søges via Borger.dk.

Afpropning af gas/fjernvarme (bygherrens ansvar) hos de respektive leverandører. Skal ordnes i god tid inden nedrivningen, da der kan være flere ugers ventetid.

Afpropning af vand/el og kloak klarer Dansk Nedrivningsentreprise for dig.

Grundet lovgivning på miljøområdet kan vi først afgive endeligt tilbud på miljøsanering, når miljøscreening er udført. Således vil vores første tilbud tage forbehold for, hvad miljøscreeningen viser.

Har du spørgsmål til dit nedrivningsprojekt så ring og få en snak.
Vi står klar til at hjælpe dig fra start til mål.